förvirrat

mycket vunnet

mwn

mer förlorat?

kankse

eller tvärtom? mycket förlorat men mer vunnet?

men allt harväll en mening?

Besvikelse

Brämhult! kan Brämhults Juice smaka illa? Min Tydliga inställning var Nej. tanken på hur ljuvligt deras (tillexempel) HallonJuice smakar... Vad borde då inte juicen "Superfruits" smaka?

Jag hällde upp ett glas, skulle till och drick men hejdade mej när doften nådde mej. Det luktade Riktigt Dålig hemkokt spit blandat med något beskt. Ajaj, rynkade lite på näsan och tänkte att det är klart det smakar bätre än det luktar, tar en klunk och det känns som tungan fränter / klibbar bort. Usch.
Först tänkte jag att det var något fel på min Juice, men när jag ventilerat denna Superviktiga information till
Emelie, och får höra att hon druckit blåbärssuperfruktjuicen och inte alls tyckt den var god - så kanske det inte var något "fel" på min.

sdad

från en ev dessa lägenheter har man alltid bra parkett för att titta på fotboll på norrportens arena.....Kul för de fotbollsintresserade...

jul?

tog en halvsen, men rätt lång promenad i kväll..
Väldigt skönt. Ibland känns det verkligen som att man bara svävar fram. Så var det i kväll.
För två dagar sedan konstaterade jag att hösten var här. Trots att solen lyser är det en annan känsla i luften.
I kväll fick jag julkänslor. Försökte tränga bort dem/ intala mej själv att det väll ändå var Lite Väl Tidigt.
http://saraculler.webblogg.se/listen_to_my_music.html

väö

lördag:
började som sagt med att vakna tidigt, må bra och ta en lång lugn prmenad, med en paus på en brygga vid vattnet (mycket skönt)
Det vara så skönt att bara vara. mina planer om eventuell fest började överges.
pip pip sa det i min telefon (eller, inte pip pip, men ett ljud som betyder "du fick ett sms"), och en lite stund senare var min kosa styrd mot gävle (efter att först tagit en sväng till marma för hopsamling och tillfixning/förförfest med brudarna.

Söndag
inte utvilad

Fredag

plan: ledig i helgen-->party
verklighet: jobbat massa dagar i streck, avslutar dagen på jobbet med att jobbat över och sammanfatta det hela som " vilken jävla fredag". komma hem, hitta en skvallertidning i brevlådan, laga mat, sätt sig i soffan och äta/läsa. sova en timme. skippa promenaden och pyssla lite. lägga sig i sängen runt 22 och tänka läsa länge, men - somnade.

lördag: utvilad.

ytterligare en sovmorgon utan att ostört fått sova ut





ibland - eller rätt ofta när jag har sov morgon önskar jag att jag har en sån vit stor maskin som skulle kunna göra pannkaka av alla jäkla vägmaskiner som ALLTID ska föra oväsen utanför mitt fönster. I dag skulle den vart mycket uppskattad

telefonförsäljare

min föregåenede upplysning hade tydligen inte nått fram till telefonförsäljaren Tomas från glocal net.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
NEJ, han fick inte sälja något telefonabbonemang till mej

allmän upplysning

jag har sovmorgon i morgon.
Alla former av väckning undanbedes
nej
Undankräves.
Undankräves                                                                 efter en delvis tuff dag, delvis slapp dag, kommer jag nu, inte att sjunka ner under vattenytan, men i allafall långt ner under  mitt fluffiga duntäcke och låta mitt huvud ostört vlla mot en mjuk kudde.

Jag hatar den...

.. ja
 jag hatar verkligen känslan av att ha dålig kondition.

                                                                     

Privat brev till emelie

emelie
eftersom det här stället verkar vara enda sättet att få kontakt med dej så vill jag bara säga att jag har svarat på din kommentar på förra inlägget.;)

morron morron morron

klockan är före 6
jag har vaknat (alternativt till att vaknat är: tagit mej upp ur sängen och  duchat ätit frukot och klätt på mej - med andra ord- jag är redo att gå til jobbet.

detta är allt annat än med naturens lagar.

söndag morgon

efter att på lördagkvällen i gott sällskap inmundigat ett antalglas mend vin, somnades det för sent för att vara pigg på söndagen.
jag hade under den tidiga morgonen öppnat ögonen några gånger, men insett att min vakenhetsgrad låg på minus, och samtliga gånger genast slutit dem igen ( alla gånger utom 2, den ena då jag puffade upp fönstret, den andra gången när det flygit in ett bi genom fönstret, som jag jagade ut).
på en tiondels sekund har min vakenhetsgrad som ligger på minusskalan slagit om och jag är illvaken, konstaterar tragedin och Rusar ner för trappen och springer (Fullt medveten om att enda behandlingenen i mitt fall är att ta det lungt) i raggsockarna över gården in den andra stugan. Getinen jag jagat ut tidigare hade inte kommit ut. den låg på min kudde och när jag vände på mej stack den mej på halsen.

Usch. jag blev faktiskt rädd. Ett getingstick på halsen när man är ute på en halvöde ö, när man inte vet om man är allergisk.

men
Jag överlevde utan större men;)Clip art - bi,  söt,  insekt,   sky,  tecknad  film,  honung,   söt. fotosearch  - sök clipart  illustration teckningar

ett internt inlägg

kära kombi.
efter många långa månader av väntan, tog jag i valet och kvalet mitt sunda förnuft till fånga och dissade en lockande tupplur mot en tur efter vägen (i en Riktig kombibil [med en GPS som visade mej fel väg]) med sikte på skolvägen i marmaverken.
Detta visade sig vara ett bra val. Kunde ha blivit ett För bra val för min hälsa (ja, jag är fullt medveten att även om hälsan fått lite stryk, så kanske själ och psyke fått ett rejkält uppåtchak i kväll och bortsett från första timmarna i morgon - för resten av livet)- då det var mycket nära att helgmonstret Segrade över -var hemma och vila upp dej toffeltant enzymerna -. Men jag knöt mina händer och motstog utgång, och nöjde mej med att, tillsammans med en kopp [grönt]the, lite smått avundsjukt insupa alla roligheter tossan vart ute på i bland annat sommar (ja, är man en kombi, med körtillstånd och körmöjlighet, så tar mej sej fram ganska obehindrat, tillskillnad från en mickra (som under en lång tid av bristande körmöjligheter håller på att utvecklas till en Van), som vuxit fast i en lya på sisådär 22m2.

Håller iallafall humöret uppe med att om det inte blir en tur till Uppsala i morgon - så är möjligheten mycket stor att det blir en viss comback för tut och toss på dansgolvet i morgon (och en och annan tequila kanske?;)). har jag riktigt ruskig Tur så kanske det blir  både och - vilket åxå är fullt möjligt eftersom jag ju faktiskt kommer tat vara tillbaka i stan före kl. 21 i morgon om mina planer går i lås:)

Nu ska det sovas och föhoppningsvis vakna av strålande solstrålar som ska ge mej en skymtande gnutta solbränna!