räkningar

jag hör till den skaran som:
när en räkning dimpt ner i brevlådan, så går jag raka vägen in och betalar den - fort som attan (ja jag brukar inte ens ta av mej skorna först).
nu förstår jag varför.
dagarna innan tentan hade jag fått ett par räkningar, men jag la dem på sidan och bestämde mej för att ta allt sånt bara tentan var över.
där ligger de obetalda räkningarn (nej nej, dom har inte förvunnit när jag komer tillbaka, de ligger sååå fint kvar och väntar på att käka på mitt konto).
 det är bara den detaljen att under en vecka hinner rätt många räkningar dimpa ner i brevlådan.
USCH

som jag sa. jag förstår att jag betalar på en gång. då känns det inte lika mycket.

men nu har jag provat båda taktikerna och jag kommer itne att svika mina gamla invanda rutiner.

en veckas ledighet i mickroformat

i måndagskväll kom jag lite hastigt och lustigt hem till sundsvall.
 det var inte planen, med det kändes ändå bra.

förra onsdagen avklarades den (förhoppningsvis) sista tentan innan min examen av.
 efter detta... tro det eller ej, men så bjöds en HEL VECKA ledigt. (helt sant.. en hel vecka....)... mycket skönt och mycket välbehövligt, med tanke på att denna skola inte bjuder på ett enda lov från hösterminsstarten till vårterminsavslutningen... på sin höjd kan det bli någon dag ledigt mellan kursstarterna...

aja, den tre timmars långa promenaden jag ställt in mej på efter tentan blev inställd i samma stund jag gick ut ur tenta salen - det ÖS regnar ute. kul kul....
 men men..  storstädning av lägenheten fick ersätta promenaden.

kvällen avslutades med att vi var ett gäng från klassen som gick ut en liten svng, killade lite och bara drack en öl....(öl, alltås, läs typ.. cider/vin/drink) för att nosa på ledigheten.

att solen han gå upp innan john blund tog över och vad som hände med det där om bara nån cider, det där att någon av nån anledning inte tog sig till en tenta som skule skrivas på torsdan...ja det är något som lämnas öppet för egna filosofier;)....

Men... roligt hade vi!

torsdag:
dag: ojojoj..... 
pallrar mej ner på stan i afall fixar lite där, för att sedan åka till hudik och ha en mycket trevlig hemma spa kväll med A. (det tycker jag vi ska göra om SNART).

fredag:
frukost vid typ halvtolv...  promenad.... sen kommer mamms till hudik så resterade del av dagen tillbringas med shopping, restaurang besök och en P- böterslapp *grrr*

Lördag:
uppe å hoppar tidigt för att hinna med en lång promenad eller en liten joggingrunda innan resten av huset vaknar.
den joggingturen blev så lång som till ytterdörren. ÖS regn i gen.....så då blir det frukost bak och mys i stället och intensiv skidåkning i alpina världscupen hemma i soffan, för att sen åka in till stan och virra runt lite där å träffa lite folk och sånt skoj.
kvällen avslutas med en väldigt trevlig middag och en hel del vin med C som ledde till en hel del påhitt om vad som skulle göras dagen efter.

söndag.
några av gårdagens planer genomförs, vissa ställs in.       de skedde bara lite senare än planerat.
kvällen avslutas med att gå igenom dagens små konstverk för försöka få mig att fatta hur man på fiffiga sätt piffar till bilderna i fotoschop, som jag tycker är så roligt att leka med...

måndag:
usch. idag vaknar fröken minst sagt på fel sida.
jag stampar upp ur sängen, går till datorn, bokar en tågbiljett. JAG VILL HEM!

efter frukost, en timmes promenad, lite vänner, lite rida OCH sa jag det?.. lite mat... jaa.. då känns livet ganska stabilt igen och jag skulle nog kunna tänka mej att vara kvar ett tag till...

men men      jag åker i afall. som sagt rätt skönt.

tisdag:
blev inte som jag planerat på fförmiddan, men rätt bra ändå, dagen blev förstörd av att det tog typ 3 timmar längre än jag tänkt uppe på sjukhuset, och kvällen avslutades med en 2 timmars fika med S nere på Waynes (me like).
det var iafall vad jag trodde var avslutningen. men inte nog med det, när jag kommer hem, blir jag ombedd att låna ut lite socker...  jomen visst.. nemas problemas. poängen med det var bara att en halvtimme senare får jag två bitar väldigt nybakad och god sockerkaka leveread till dörren.
somnade tidigt som en bäbis, och kunde därför kliva upp i dag och ta en morgonpromenad innan skolan ( inte så iite ambitöst heller va;))