där du hittar mej

letar du efter mej?
håll utkik efter ett par svarta löparskor med en sjuhelsikesfart (nja kanske inte, men iallafall ett par som försöker hålla lite tempo). Jag befinner mej nämligen i dem.

en bra star på dagen

hur gör man för att få en bättre start på morgonen - än att vakna utvilad av sig själv, piffa till sej lite i lugn och ro och sedan styra kosen ner på staden för frukost med en vän man saknat?

schema

Det verkar som jag kastat bort mitt schema när jag städade för ett par dagar sedan.
- Betyder det att jag inte behöver jobba något mer?
(eftersom jag inte längre har något schema att följa)


sömn

idag tänker jag svova lika länge som igår /(i morse)... skillnaden kommer att vara att idag har jag en anledning att sova bort hela dagen. det hade jag inte i går.

hoppas det blir en regning ech mulnig dag.

frkn trött

är man slut som människa om man sover till nu, och fortfarande knappt orkar öppna ögonen?
är det dags att ta tag i livet, eller blir det bara så här i bland?

i mittfall handlar det nog dels om att ta tag i livet lite - men det är tamefasen inte mitt fel att jag måste stiga upp 05.30 de mornar jag jobbar dag- vilket jag gjort i helgen.


sommaren var kort... men bra...

eftersom visaren på termometern inte orkar sig över +20 graders strecket ens mitt på dagen längre anser jag att sommaren är över.
tråkigt kan tyckas... men... det betyder åxå att jag snart får åka skidor på härlig svensk snö snart!


vad hände(r) med mitt liv?

Jag mår bra                                      
Jag har vänner
jag har en lägenhet
jag har en utbildning
jag har ett jobb

men nått fattas.
men jag vet inte vad
Jag vill vidare i livet
ta ett steg till
men åt vilket håll ska det steget bära av?
nytt land?
ny stad?
ny bostad?


en detalj som för mej är väldigt väsäntligt i livet är att ha en sysselsättning på fritiden, vilket jag inte har nu - (så länge fika på kvällarna och partaja på helgerna räknas in) Helst en idrott. Det har jag inte nu, och nej. Jag vill inte bara anmäla mej till nån sorts idrott bara för att. Jag vet vad jag vill hålla på med, jag vet vad jag älskar, men det är för mej inte fysiskt möjligt längre. Allt annat känns som substitut, som inte uppfyller de två stora tomhålen.

ok, det där med fika på kvällarna och kalas på helgerna är periodvis kanske sant, och något väldigt trevligt coh viktigt, men....nää, det funkar inte som enda intresse i längden..... 

jag menar... Jag har ju nästan svårt att motivera mej själv att gå ut och springa på kvällarna... Jag har ju inget att träna för. Det är för mej inte lika roligt att träna "bara för att jag själv mår bra etc, som att kämpa för att bli bäst på.

tatoo?

I många år har jag tänkt tatuera mej, men aldrig vetat vad jag vill tatuera.
Nu tror jag att jag bestämt mig
Nu ska jag nog bara vänta i lika många år till - alltså till min hud är rykngig och dallrig - innan jag gör slag i saken och går till ett tatoo ställe... 

en helg att längta efter!!



Imorgon kommer Ems!!  å Kanske Linda! å då ska vi grilla hos Linda 2!

Åh herre guuu va ja längtar!